mediefrigivelse – Raven er et piratkevengeeventyr, en sæbeopera fuld af rodede teenage kærlighedshistorier, og omkring et dusin kommende aldershistorier, der er sat på High hav. Tænk “Legend of Korra” til søs med en all kvindelig rollebesætning.
Denne serie har en af ​​de mest forskellige og spændende casts af enhver tegneserie på markedet. Det er fuld af action, eventyr og hævn – men endda meget mere fuld af kærlighedshistorier og sæbeoperaer. Raven er en af ​​de første YA -tegneserier med en åbent homoseksuel førende dame. Men på toppen af ​​det har det en rollebesætning af kvinder, der repræsenterer et stort spektrum af LGBTQ -samfundet. Det er lige dele sæbeopera og faktisk opera.

Forfatter Jeremy Whitley håber, at læserne oplever “glæde, forbindelse og kærlighed”, når de læser denne bog. Han fortsætter med at sige, at ”Det er en bog, hvor forskellige typer mennesker er helte end hvad vi er vant til, især i YA -fiktion. Jeg føler, at alle skal være i stand til at finde mindst en karakter, de enten forholder sig til eller forelsker sig i siderne i denne bog. ”

Jeremy Whitley følger op med at sige, ”Raven: Pirate Princess er tilbage, og det er større, meget mere actionpakket og pakket fuld af følelser end nogensinde. Dette er det bedste sted at vælge serien op eller springe videre for første gang! Vi kan ikke vente med at være tilbage til at tale med dig om det på Twitter! ”

Princeless: Raven, The Pirate Princess Year 2 #1 vil være tilgængelig i tegneseriebutikker den 18. oktober. Forudbestilling med Diamond Item Code Aug171072.

Princeless: Raven, The Pirate Princess Year 2 #1
Forfatter (er): Jeremy Whitley
Kunstnernavn (er): Xenia Pamfil
Cover Artist (er): Xenia Pamfil
32 pgs./ A / FC
$ 3,99

Hvad folk siger om Raven:

“Raven The Pirate Princess er den sejeste, queerest pirat på de syv søer” (Autostraddle)

”‘ Princeless Raven: The Pirate Princess ’er den ya lesbiske heltinde, vi har ventet på” (Afterellen)

”Whitley fortsætter med at verificere sin mestring af at skrive karakterer, der er sjove, selv i mørke situationer.” (Den ødelagte uendelige)

“Hvis du prøver at finde en god historie at gå tabt i med en forskelligartet gruppe af smarte karakterer, er ‘Raven The Pirate Princess’ den for dig.” (Spartantown)

Om Action Lab Entertainment- dannet i 2010 Med det formål at samle deres kollektive talenter til en enkelt, magtfuld enhed, har medlemmerne af Action Lab nydelse mange år inden for multimedieudgivelse, design og forretning. Deres første udgivelse, Fracture, blev med succes finansieret gennem Kickstarter og i betragtning af, at de så har fortsat deres mission om at producere underholdning af høj kvalitet, genrespændende underholdning. I betragtning af at dens dannelse fortsætter anerkendelserne for A.L.E med at bygge dagligt. Blandt dets meget mere populære titler er alle aldre -materiale som Eisner, Glyph, Shel Dorf Award nomineret serie Princeless, Incredible (baseret på Nickelodeon -tv -serien), Jamal Igle’s Molly Danger, kunstner/ forfatter Katie Cook’s Gronk og Gayle Middleton’s (My Lille pony, den mindste dyrebutik) uhyrligt charmerende Vamplets. Action Labs modne læsere Imprint Action Lab Danger Zone fortsætter med at skubbe konvolutten af ​​tegneserier nydelse med titler, der var så forskellige som Charles Bands dukketmester og Dan Mendoza’s over det øverste rædsel-komedie Zombie Tramp, Vampblade og Itty Bitty Bunnies i Rainbow Pixie Candy Land og Socialt relevante titler inklusive Southern Dog, Kingdom Bum og M Goodwins tomboy.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Comiclist -forhåndsvisninger: Princeless Raven The Pirate Princess Year To Love and Revenge #1High Adventures On the High Seas er tilbage! Med sit besætning gendannet fra deres run-in med hendes forræderiske brødre, er Raven klar til at genvinde det, der blev stjålet fra hende. Men først … dansefest! Raven lovede, at hun ville tilstå sin kærlighed til Ximena, men Su …
14. november 2017in “Comics”

Det andet år af Raven Pirate Princess når sin konklusionsmedia-udgivelse-spin-off af den prisvindende serie Princess, Jeremy Whitleys (Sea of ​​Thieves, den ustoppelige WASP) Pirate Adventure fyldt med handling og romantik vender tilbage med en sensationel konklusion til Det andet år af Raven’s rejse på …
11. september 2018in “Comics”

Comiclist -forhåndsvisninger: Princeless Raven The Pirate Princess Year To Love and Revenge #3Raven og Ximena er nede. Sunshine mangler. Halvdelen af ​​besætningen er såret, og skibet er ombord på fjender. Nu er det tid for Katie og besætningen at træde op og kæmpe som deres liv afhænger af det – fordi de gør det! Princeless: Raven, The …
16. januar 2018in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.