i de sidste 60 år har Marvel Comics brugt et par af de mest interessante såvel som populære kunstnere i Comics historie. Almindeligt forstået bare med et navn (Kirby, Ditko, McFarlane), disse giganter på markedet skabt, stylet, samt leverede et par af de mest betydningsfulde helte i de sidste tre generationer.

Men mens disse kunstnere endte med at blive verdensberømte for at være synonyme med et bestemt hold eller en bestemt superhelt-Kirby: Fantastiske fire, Frank Miller: Daredevil, McFarlane: Spider-Man-Sjældent begyndte disse kunstnere ved flagskibsbøgerne i Marvels superhelt imperium.

For en samler, der søger at investere i de populære kunstneres allerførste optrædener med Marvel, inkluderer det temmelig meget mere grave. Hvad der overholder seks af Marvel’s mange genkendelige navne såvel som deres allerførste (eller antages at være deres første) optræden på sider i virksomhedens tegneserier.

Jack Kirby – Odd Worlds #1

At fortælle historien om kong Kirby er at fortælle historien om nøjagtigt, hvordan Marvel vedrørte at være verdensleder for tegneserier, superhelte, bemærkelsesværdig historiefortælling samt fantasi. Kirby havde sine fingeraftryk over alle disse. Uanset hvad du synes om “begyndelsen” af Marvel, var Kirby der. såvel som det er siden hans historie med virksomheden såvel som dens aktiver, at Kirbys allerførste sande problem med Marvel er klar til debat.

Men til vores formål vil vi rydde op på Odd Worlds #1. Kirby var ansvarlig for Captain America #1 i 1941, men vidunder, som vi forstår, at det ikke eksisterede, så var Cap ikke dens ejendom. Kirby begyndte at arbejde for Atlas Comics (som endte med at blive Marvel) i 1956, såvel som allerførste arbejdede på Battleground #14, men der er ingen kopier af denne bog om CGC -folketællingen, såvel som det ikke tænkes på Kirbys meget Første arbejde med hvad der ville endte med at være den behemoth, der er vidunder. Denne titel går til Odd Worlds fra 1958, som ville være det sædarbejde, der ville starte hans legendariske løb, der førte til de fantastiske fire i 1961 samt fortsætte med hans afgang i 1970.

Hvis du er heldig tilstrækkelig til at have en af ​​de 64 eksemplarer på CGC -folketællingen i dette emne, ja, kudos til dig. Hvis du er på jagt, har alt salg på nogen måde karakterer af denne bog i det forløbne år været under $ 1.000.

Steve Ditko – Rejse ind i Secret #33

Et par korte måneder før Kirby ville blive offentliggjort i Odd Worlds #1 i november 1956, blev en ung kunstner ved navn Steve Ditko udgivet for allerførste gang på Journey Into Secret #33, en fire-siders historie, der overholdt den primære historie om Et røgelseslys, der udløste vanskeligheder for dens ejer, hvis det brændte ud. Risikofri at sige, at rejse ind i hemmelighed havde ikke hellere nået Thor-niveauer endnu.

Back-up-historier ville overholde Ditko i ulige historier, historier til forbløffende, historier om spænding såvel som ulige verdener indtil innovative forskelle tog Kirby væk fra et nyt koncept, der ville blive vist i bemærkelsesværdig fantasi #15. Opgaven blev leveret til Ditko, han trak Spider-Man såvel som resten er historie.

Jim #33 har færre problemer ved folketællingen, end du har fingre såvel som tæer, så det kan være et problem at få disse fingre på den ene. De seneste problemer, der solgte i en klasse 4.0, var nord for $ 200.

John Buscema – Odd Tales #150

For at rydde tvisten på Buscemas allerførste arbejde skal du spørge dig selv, “Er jeg en rettidig/atlas -person eller en Marvel -fyr?” John Buscema har krediteret værker på rettidige tegneserier (som endte med at være Atlas, som endte med at blive Marvel) så langt tilbage, som lovovertrædere altid mister nr. 3 fra 1948. Han ville arbejde i Atlas med midten af ​​50’erne, men delegeret går efter en Opgave hos et annoncebureau såvel som ikke ville vende tilbage til Marvel indtil 1966, da han blyanterede en Nick Fury -historie i Odd Tales #150.

Buscema ville fortsætte med at være en traditionel kunstner for Avengers såvel som andre fremtrædende titler, såsom undermariner, Spider-Man, samt introducerede en sølv surfer-titel i 1968. Med tilstrækkelige data til at se på tendenser kan vi inspicere CGC -folketælling for, hvad det vil udgift os til at eje Odd Tales #150. Med meget mere end 200 cgc -kopier til rådighed forbliver omkostningerne rimelige. I januar i år tilbydes en 9,2 -kopi til under $ 200, mens en 9,4 tilbydes for kun $ 252. For øvrig, hvis du tror på at kigge, er der netop en kopi af Lawbreakers altid mister nr. 3 på folketællingen.

John Romita Sr. – Avengers #23

Dette er Deja Vu omkring igen med Romita den ældste. Som andre før ham havde Romita Sr. . I henhold til tegneseriedatabasen var Romitas allerførste afgørende arbejde i Atlas alt sammen ægte kriminel handling nr. 44, såvel som mens der tydeligvis er et par rogue CGC underskrevne kopier, der flyder rundt i verden i dag, har der aldrig været nogen typenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.