Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

“Den mørke gyde såvel som den sidste person, du vil møde… Beau Smith”

af elskede Smith

Kommunikation inden for tegneserieindustrien/fandom er bestemt ændret med teknologi. Nej, dette er ikke en af ​​disse ”Jeg husker hvornår” -kolonner; Dette handler mere om observationer, dem, som jeg er sikker på, at vi alle har lavet i de sidste par år.

I tegneseriebøgernes gyldne tidsalder var der lidt eller ingen kommunikation mellem besøgende eller skabere såvel som læsere. Jeg er sikker på, at der var tale om tegneserier mellem unge såvel som deres samfund eller legepladskammerater, men det handlede om det. Eventuelt nu såvel som da kan en ung komponere til tegneserieudgiveren, men alt, hvad de kom tilbage, hvis noget, måske har været et simpelt “tak for læsning” -typebrev.

“EC Comics.”

I 1950’erne startede forlagene brevkolonner for at lade de besøgende interagere med de mennesker, der producerede tegneserierne. Hvis hukommelsen tjener mig rigtigt, var EF -tegneserier en af ​​de allerførste til virkelig at skubbe den åbne linje mellem besøgende såvel som udgivere. Hatte af for at udgiftsgevinster.

“Letters side-hvordan jeg brød ind i tegneserier.”

I 1960’erne startede bogstavkolonner virkelig. Når de talte fra personlig erfaring, var de en hotline til, hvad andre besøgende såvel som udgiveren tænkte. Jeg lavede endda et par tidlige kontakter med bogstavkolonnerne i Marvel såvel som DC -tegneserier. Det påvirkede mig ligeledes til at ende med at være det, der blev forstået som en “brevhack” i 1970’erne såvel som begyndelsen af ​​80’erne. Som jeg har nævnt i tidligere kolonner, havde jeg lidt over 100 bogstaver trykt i forskellige tegneserier. Det var ligeledes tidlige netværk for mig så godt som jeg skabte livstidskontakter i tegneserier ved at sende mine breve ind.

Ligesom udgiftsgevinster var Stan Lee hos Marvel Comics betydelig for at forbinde udgiveren med læserne. Han promoverede pokker ud af Marvel såvel som det bedste til at trække gardinet tilbage og invitere de besøgende ind i klubhuset. Han fik dig virkelig til at føle en del af Marvel Comics såvel som hvad der skete der. Jeg vil altid sige tak til såvel som at beundre Stan for det. Det påvirkede mig bestemt med den metode, som jeg har håndteret reklame for de forskellige udgivere, jeg har hjulpet i de sidste 25 år ud over at reklamere selv som forfatter.

60’erne bragte ligeledes fandom til et nyt niveau. Fanziner blev skrevet såvel som trykt med dagens primitive teknikker; Besøgende blev knyttet som aldrig før; Ud over folk som Jerry Bails, Roy Thomas, Don såvel som Maggie Thompson såvel som mange andre gav en stemme til besøgende samt lod dem forstå, at de ikke var alene. Tegneserie -konventioner multipliceret såvel som besøgende var sidst ved at tilfredsstille deres foretrukne tegneserieforfattere såvel som kunstnere, der beskæftiger sig med at møde. Med alt dette blev den næste generation af tegneserie skabere bragt ind i branchen såvel som virkelig at stramme materialet i tegneserier med, hvad besøgende ønskede i deres månedlige publikationer. Det var en virkelig fantastisk tid.

Alt dette voksede med hvert år og endte ligeledes med at blive mere sofistikeret. Udgivere begyndte at køre kommunikation med besøgende mere forretning som såvel som begyndte at virkelig placere en værdi på deres opmærksomhed. Da 90’erne ankom såvel som med det World Wide Web, ændrede tingene sig ikke bare, de eksploderede.

Jeg var heldig tilstrækkelig til ikke kun at være i tegneserieforretningen som udgivelseschef, men også som skaber også. Jeg var i fuld voksen alder (nogle kan antyde det punkt) såvel som havde været omkring blokken på det tidspunkt, så at se såvel som at føle, at denne ændring var temmelig fantastisk. Sandelig, ugentligt syntes alt at ændre før mine ekstremt øjne såvel som tastatur. Det var det vilde, lovløse vest såvel som en perfekt pasning af teknologisk orden såvel som kaos.

Kommunikation mellem læsere, skabere såvel som udgivere blev åbnet som aldrig før. Internettet var nyt for alle såvel som alle fester var parat til at deltage i denne nye grænse. Jeg husker, at fora såvel som chatrum var enorme. Alle af os opdagede netop nøjagtigt, hvor hurtigt vi kunne endte med at blive afhængige af denne nye elektroniske troldmand. Jeg komponerede Guy Gardner Warrior for DC Comics på det tidspunkt, såvel som DC var virkelig enorm på deres skabere såvel som redaktører, der skulle inkluderes i chatrummet såvel som fora. Jeg husker mere end et par arrangerede chatrumsdiskussioner, hvor der ville være mere end en masse tegneserie -skabere ud over redaktører, der alle er fastklemt i rummet med adskillige læsere. Det var vanvittigt, det var sjovt, men jeg forstod, at det ikke ville vare så godt, da tingene ville ændre sig hurtigt nok. Det ender, at snart tilstrækkeligt var før.

Endnu en gang virkede det som formatet, afsætningsmulighederne for kommunikation, enLtered hver uge. World Wide Web blev bare ved at blive bredere. Nogle udvidede med det, andre faldt ind såvel som blev aldrig hørt fra igen. Det vilde vest føler varede omkring ti år, før udgivere begyndte at, når det igen skulle tage deres kommunikation såvel som at gøre en forretning af det. Ligesom Voice Mail var udgiveren altid der, men du fik sjældent en online stemme. Efterhånden som innovation blev hurtigere såvel som større, begyndte udgiverne at forsegle sig selv fra de besøgende såvel som at miste det personlige præg, som Stan Lee bragte så mange år før. Alle af en uventet ”tak for at have læst” type brev blev kun gendannet på en mere subtil måde. Når der igen er redaktører, udgivere såvel som endda skabere, fastklemte kommunikationslinjerne mellem dem såvel som læserne. De ønskede, at de besøgende skulle se deres websteder, tjekket deres pressemeddelelser, samt give dem de hits, de måtte blive til reklamebrændstof, men så vidt det virkelig talte til læserne, ja, noget måtte ofres. Jeg hørte i mange et tilfredsstillende de besøgende tanker ville være det offer.

Intet krav om at kaste en tåre for læserne. Med hyperhastighed blev de sociale medienetværk født såvel som ikke kun de besøgende blev hørt, de blev set, blogget, videoet samt trykt i 3D. De brugte mindre tid på at besøge udgiverens websteder samt mere tid på deres egen Facebook såvel som Twitter -konti med at få deres ord ud. Nu måtte udgiverne jage de besøgende, så de ville nævne dem på deres websteder. Det skete hurtigt så godt, da det skete hårdt. Denne gang var jeg stadig forbløffet, men jeg blev ikke overrasket.

Jeg vil tage mig tid til at fortælle dig, at dette bare er starten. Flere ændringer er på vej. Vil du komme, gå såvel som at udvikle sig, før du kan huske, hvordan et modem lød som at logge på AOL. Fandom er vokset ud over global; Det endte med at være universel. Lige så snart vi tror, ​​at vi har indhegnet på internettet, åbner mere ubegrænset areal op. Jo mere vi opdager, jo mere kræver vi at lære. Det, vi skal huske på, er at ikke undlade at huske nøjagtigt, hvordan man virkelig interagerer med hinanden; Det kan være tegneserier, sport, politik eller arbejde, vi kan bare ikke miste oversigt over, hvad der virkelig betyder noget såvel som at fortsætte med at tale med enhver anden uden at miste civilitet, værdighed såvel som medfølelse. Al innovation i verden betyder ikke squat, hvis du ikke gør det. Det vil være netop det, teknologi.

Nyd tegneserier, min bit amigos såvel som den vilde tur, som innovation vil give.

Din eneste sande ven,

Beau Smith

Den flyvende knytnæve ranch

Leave a Reply

Your email address will not be published.