Miss Adam Duritz? Nå, her er den næste fineste ting: en selvudgivende, noget nasal, singer-songwriter med en bemærkelsesværdig kapacitet til at omdanne til fantastiske tekster såvel som for at få dig til at føle dig nostalgisk for hans liv.

Hvis nogen form for det virker fornærmende, antyder jeg det ikke. Det er bare det, at dette album minder mig på en ekstremt stærk måde om at tælle krager. Jeg er en stor fan af kragerne, men jeg anerkender, at bandets katalog i det væsentlige kun er en lang udluftning af Adam Duritz om nøjagtigt, hvordan folk ikke kan lide ham næsten så meget som de burde, eller så meget som han kan lide sig selv. Han ønskede trods alt at være Bob Dylan.

Aaron West er frontet af Dan Campbell fra spørgsmålets år, et band, jeg ikke er bekendt med, såvel som albummet rutinemæssig vedligeholdelse er en samling af originale melodier om at slikke sår efter en barfight, der genforenes med ungdomsvenner, at være i et band Samt at ønske at være større … landstemaer med Straightahead Rock. “Runnin ‘mod lyset”, der taler om “Ærlige sange”, burde ligeledes minde dig om Bruce Springsteen. “Rose såvel som Reseda” får dig til at føle, at du levede hans liv sammen med ham, med frygtelig omfattende fortælling om tidligere eventyr. ”Gud såvel som reklametavler” fremkaldte nogle de stilistiske beats af Pink Floyds meget mere konventionelle rockesange. Ja, der er en hel del ting, du har hørt før her – men det er gjort meget, ekstremt godt.

Det er en virkelig god rekord. Jeg er temmelig specifik, som mange korrekturlæsere vil opdage, at det er ufarligt såvel som lune, men det er det, de sagde om august såvel som hvad som helst efter – og det album endte med at blive et monsterhit. Hvis vi var tilbage i de dage, hvor radioen var vigtig, ville jeg også temmelig specifikt dette ville det også.

Anbefalede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.