Den Oscar-vindende animerede funktionsfilm Spider-Man: Into The Spider-vers annoncerer sin efterfølgerdato som værende 8. april 2022. Den kritikerroste Spider-Man-film får til sidst en efterfølger. Mens Sony er nødt til at dele deres live-action Spider-Man med Marvel Studios, kom deres største succes med ind i Spider-Vers.

Spider-Man: Into the Spider-vers rystede multiversen

Med Phil Lord som forfatter, var Spider-Man: Into The Spider-Verse et fantastisk håndtag den superhelt, der henviste til, hængt såvel som at være næsten alle de forskellige iterationer af den karakter, der kom før den. På nye såvel som innovative måder.

Efterfølgerdatoen blev officielt verificeret som 8. april 2022. Erklæringen kom fra et lille teaser -klip frigivet på Twitter. Klippet ser Miles Morales-versionen af ​​Spider-Man-logoet, hvor filmens varemærke glider det.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Den (korte) udtømmende historie med Sonys Spider-Man før ind i Spider-vers

Rettighederne til Spider-Man, Marvel Comics-karakteren er med Sony Pictures. Mens Marvel Comics har konsolideret de fleste af deres figurer i deres egen filmproduktionsvirksomhed i Marvel Studios, forbliver Spider-Man undvigende.

Billede via Sony

Sam Raimis Spider-Man-film markerede en fantastisk alder for karakteren med Tobey Maguire. Den tredje film afsporede franchisen, men den fandt endnu et liv med Andrew Garfield såvel som instruktør Marc Webb. (Puns ordspil var fuldstændigt tilfældigt.) Selv den fizzled ud af den anden film.

Marvel Studios & Sony Photos Spider-Man Alliance!

Men desværre så et tilbud mellem Sony såvel som Marvel Studios Tom Holland Spider-Man i Marvel Cinematic World, som vi alle forstår såvel som kærlighed. Men selv den Marvel / Sony -forbindelse har været lidt stenet i nyere tid.

billede via Marvel Studios

Da Holland fortsat er den live-action Spider-Man i MCU, har Sony stadig alle rettigheder til hjælpemaskine Spider-Man-sidekarakterer, skurke såvel som lignende. Det var præcis, hvordan de var i stand til at skabe det massivt uforudsete blockbuster -gift. Samt som ligeledes nøjagtigt, hvordan de planlægger Jared Leto med Morbius med en karakter, der er en levende vampyr. Ikke blad.

Hvordan ind i Spider-vers-revitaliseret Spider-Man for Sony

Spider-Man: Into The Spider-vers var en massivt unik såvel som innovativ film. Historien. Animationen. Stemmeforestillingerne. Alle absolut fantastiske såvel som fejlfrit. I stedet for at prøve at tilpasse en version type mange Spider-Man-kildemateriale til storskærmen, besluttede producenterne at producere en historie, der hjemstedede flere iterationer af den karakter, vi har set gennem årene. En strålende idé.

Billede via Sony

Helten var Miles Morales ‘nye Spider-Man-karakter fra tegneserierne, der har en lignende oprindelseshistorie som Peter Parker Spider-Man, dog i et andet univers. Ved at bruge multiversen så Spider-vers forskellige versioner af karakteren mødes for at redde flere realiteter. Det var strålende.

For ikke at nævne, at filmen vandt priser, især den eftertragtede Oscar for den fineste animerede funktion ved Academy Awards 2018. At bevise, at Sony ikke virkelig krævede vidunder for at ‘redde’ Spider-Man.

Spider-Man ind i Spider-vers producerede en ny verdens spin-offs!

På toppen af ​​at være en kritisk såvel som prisvindende film, i The Spider-Vers var en fantastisk forretningsbeslutning. Filmen ser to iterationer af Peter Parkers Spider-Man, udtrykt af Jake Johnson såvel som Chris Pine. For ikke at nævne mange off-shoots af karakteren fra forskellige grafiske romaner som Spider-Man: Noir såvel som falske animerede shorts som Spider-Ham Prequel Short.

Dette har nu gjort det muligt for Sony at fremstille spin-off-film baseret på disse figurer. Den allerførste bit af nyheder gik ind omkring en helt-kvindelig spin-off med Spider-Gwen (Hailee Stanfield), der var en skiftende sandhed Spider-kvinde i filmen. For ikke at nævne mange andre i den edderkop-versbaserede live-action-tv-shows, åbenbart også i værkerne.

Forsøger at afkode det ind i Spider-vers-efterfølgerlogoet

Da filmen blev frigivet, var der en hel del spekulationer, som andre versioner af Spider-Man kan være i efterfølgeren. Phil Lord drillede endda et par muligheder. Det ser dog ud til, at det største tip er kommet direkte fra selve kilden. Teaseren viser Morales ‘Spidey Logo Glitch samt Twitch i andre farveskemaer såvel som stilarter. Forkomne ørnøyede fans til at se nogle ligheder mellem logoet såvel som de eksisterende versioner af Spider-Man.

Miguel Ohara såvel som Jessica Drew? !!!!?! ?? pic.twitter.com/fox49rgmst

– Yel (@imanvellanis) 1. november 2019

Det største tip ser ud til at være Spider-Man 2099, der allerede blev drillet i endekredithistorikken om T THan edderkop-vers. Oscar Isaac udtrykte Spider-Man 2099 eller hans ændring ego Miguel O’Hara. De andre versioner virker mere derude, men har bestemt fans begejstrede for efterfølgeren.

Disse er ingen anden forklaring pic.twitter.com/dq3ix73gum

– MIO (@SPDRVRS) 1. november 2019

The Spider-Man: Into the Spider-vers-efterfølgeren frigivet 8. april 2022.

Er du begejstret for efterfølgeren til Spider-vers? Lad os forstå dine tanker i kommentarerne herunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.