tror tilbage på alle de film, du har set, der sætter et fokus på sorte individer. Mange af dem er blevet kritikerroste, er lykkedes på billetkontoret samt bosat sig som uforglemmelige film. Men hvad handler de fleste af dem om? Et par af de seneste prisvindende, fremtrædende film, som 2018’s miljøvenlige bog, 2013’s 12 Years A Slave, 2011’s The Help, og mere fokuserer alle på sorte historier, men de er designet til at fokusere på kampe, racisme, såvel som ofte hvide frelser. Hvad med de millioner af andre temaer, som sorte historier kan fokusere på? Heldigvis tager masser af sorte tegneserie -skabere et standpunkt såvel som at fortælle de historier, der er gået uhørt for så godt.

Sorte tegneserie skabere tager deres historier i en ny retning

Historier om slaveri, racisme såvel som bevægelser inden for sorte kulturer er alle vigtige i genfortælling af historie. Mennesker kræver at fortsætte med at opdage for at forhindre, at uretfærdigheder fortsat sker. Imidlertid fortælles så mange historier om en befolkning i indsnævringerne af ugunstigt fortidslys. Dette undgår folk fra begivenheden såvel som glæde, der kommer fra at se film om mennesker, der ligner dig. Vi kræver historier om alle slags populationer, fra BIPOC såvel som LGBTQ+ -samfund, der fokuserer på styrker, kærlighed såvel som lys. Ikke ligefrem hvor vanskeligt disse mennesker har haft det i fortiden såvel som at fortsætte med at have i nuet.

Så hvem er vi afhængige af at fortælle disse historier? Det ser ud til, at Hollywood har været lige så træg at tage dem. Den nylige succes med Black Panther hjalp bestemt, at dette materiale er ønsket. Med en overvejende sort rollebesætning såvel som besætning tjente filmen syv fineste fotoomineringer, dominerede billetkontoret samt påvirkede skabere over hele verden. Dette er dog kun en af ​​mange sorte historier, såvel som der er endnu flere indie, der venter på at blive læst.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

billede via Marvel Studios

Gør materiale værd at forbruge for alle, dog især sorte tegneserie -læsere

En nylig Los Angeles Times -spotlight kiggede på forskellige tegneserier, der var på udkig efter at ryste tingene op i branchen. Manuel såvel som Geiszel Godoy fra Black Sands Entertainment fortsætter med at kæmpe for inklusivitet inden for kreative stemmer. Med henvisning til Tyler Perry som motivation for deres model søger de at hjælpe “alle vinder” ved at dyrke tegneseriens niche såvel som for sorte kunstnere såvel som forfattere. Dermed vil deres succes motivere fremtidige skabere til at arbejde vanskeligt såvel som at dukke op uden at skulle håndtere barrierer.

Og det materiale, de skaber? Det er ikke forankret i kolonialisme såvel som østlige magter. Der er fokus på “Tales of Africa før slaveri.” Årsagen bag dette handler om langt mere end at ville fortælle historier, der ikke ofte fortælles. Det er snarere at bevise, at “du ikke længere behøver at gå med den indgang, de udvikler for at komme videre til det primære trin,” som Manuel Godoy forklarer.

Nogle af de kommende historier, der fortælles, inkluderer Vita Ayalas nedsænkede, varme kam af Ebony Flowers samt Micheline Hess’s Diary of a Mad, Black Werewolf. Se på den type materiale, de skaber nedenfor!

Disse historier går langt ud over det typiske emne af tegneserier: superhelte. De fortæller ægte historier om ægte mennesker, fri for forventningerne til hvide publikum såvel som skabere. De giver god underholdning til målgrupper. Derudover tjener de som en påmindelse om, at det ikke burde tage endnu en sort panter for at få publikum til at genkende nøjagtigt, hvor mange gode sorte historier der er derude.

Sorte historier kan produceres sorte publikum, men alle kan nyde dem

Først såvel som først og fremmest ser det ud til, at målet med Black Sands Entertainment producerer materiale til mennesker, der ikke ofte er taget højde for af større huse. For så godt er der produceret film om sorte mennesker hvide publikum. Som nævnt ovenfor fortsat den hvide frelser Trope, hvor ikke-sorte figurer kommer til “redningen” af dem, der kæmper, fortsat overbrugt. Så godt som det ikke kun er i film såvel som tv, der dog forbliver til stede i hvidskrevne tegneserier. Dette fjerner virksomheden såvel som selvtillid til deres naboer. Det lader hvide publikum give sig et klap på ryggen for “læring”. I virkeligheden tilskynder denne trop yderligere stereotyper. Tilsvarende begrænser det den type historier, der fortælles såvel som finansieret.

Black Sands Entertainment er vokset siden starten i 2016. Med mere end 60.000 solgte bøger er de parate til at minde besøgende på, hvilken type historier der er tilgængelige såvel som at fortsætte med at bevise, at publikum vokser. Vi er glade for at fortsætte med at heppe på det voksende arbejde, der kommer fraM Black Comic Book Creators. Kæmpe tegneserie -spillere som DC såvel som Marvel lærer, såvel som udvikling som Nia Dacosta, der ender med at blive den allerførste sorte kvindelige instruktør for en Marvel -film, sker. Dog er forretning som Black Sands ikke okay med det ventende spil. De forstår, at denne udvikling er adskillige år så godt sent.

Læsere, hvad er din foretrukne tegneserie lavet af en sort skaber? Del din læseliste med os i kommentarerne!

Fremhævet billede via Black Sands Entertainment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.