Media Release-Superstar Artist Dan Panosian (Daredevil: Tilbage i sort, Conan/Red Sonja) vil tage på at skrive såvel som kunstopgaver på sin helt nye serie Slots, der kommer i oktober fra Image Comics og SkyBound Entertainment.
Du kan sige dette om Stanley -dansens liv: Han gjorde det på sin måde.

Desværre tog hans måde aldrig i betragtning af at blive gammel. Nu er den tidligere bokser på sine sidste ben og prøver at finde forløsning … men han vil rydde op for at gå ned og svinge.

Slots er en dristig ny optagelse af Las Vegas, hvor alt det gamle kan blive nyt, og overtro påvirker, hvordan chips falder.

”At producere denne historie er virkelig en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, og jeg har billedtegneserier og skybound til at takke for oplevelsen,” sagde Panosian. ”Folk kaster udtrykket” kærlighedsarbejde ”rundt temmelig ofte, men ethvert aspekt af at skabe slots har været en ægte lykke for mig. Jeg er meget glad for, at vi endelig kan annoncere og dele det med alle. ”

Slots #1 (Diamond Code: Aug170587) ankommer i tegneseriebutikker onsdag den 4. oktober. Den endelige købsfrist for køb af købmænd er mandag den 11. september.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Dan Panosian Sensibly spiller ikke med huspenge i slots bind 1media -udgivelse – forfatter/kunstner Dan Panosian (Daredevil: Tilbage i sort, Conan/Red Sonja) frigiver en handelspaperback -samling af de første seks udgaver af hans grimme kriminalitetsserier. I juni fra Image/SkyBound. Du kan sige dette om livet …
4. maj 2018in “Comics”

Slots nr. 1 er en øjeblikkelig vinder og indsamler en 2. PrintingMedia -udgivelse – Image Comics/SkyBound nydelse er glad for at kunne meddele, at debutudgaven af ​​forfatter/kunstner Dan Panosians slots vil blive forhastet tilbage for at udskrive i køb for at følge med kundens efterspørgsel. I slots er den tidligere fighter Stanley Dance på …
13. oktober 2017in “Comics”

Droner er kød og blod i december i hardcoremedia-frigivelse-Andy Diggle (tyv af tyve, tabere) og Alessandro Vitti (Secret Warriors) slår sammen for at bringe Robert Kirkman og Marc Silvestris sci-fi/action-serie hardcore til livet-i december kommer i december Fra billede/skybund. Serien vil feat …
19. september 2018in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.