Nej, det er ikke en skrivefejl. Jeg nyder at se tilbage på mine årlige resume, så jeg udfylder dem, jeg savnede, som jeg kan. Ud over 2015 var et godt år med masser af forskellige, underholdende, betydelige læsninger. (Plus, med mere tid til at se tilbage, kan jeg meget bedre forstå, hvilke værker der er længerevarende, i stedet for den varme ting at tale om det år.)

Awkward af Svetlana Chmakova – en enestående stor grafisk bog til såvel som om børn, med overraskende dybde med hensyn til såvel som følelser. At opdage at forstå såvel som at komme til som nogen, der ikke er som dig, er en værdifuld dygtighed, som vi alle kan sætte pris på.

Hopeless Savages Break af Jen Van Meter, Meredith McClaren, såvel som Christine Norrie – et tilbagevenden til et stærkt sæt karakterer, der demonstrerer dyden af ​​serialiseret kunst ved at gøre det muligt for os at vokse med dem, vi nyder at læse om. Veletablerede fiktive karakterer kaster nyt lys over de ændrede øjeblikke i livet.

Sidste af Sandwalkers af Jay Hosler-der er nu en stor del af ægte-science-tegneserier, men Hoslers er de mest kreative, med en videnskabsfokuseret bille samt en unik udsigt over deres verden.

Human Body Movie Theatre af Maris Wicks-endnu en ikke-fiktion tegneserie, der demonstrerer nøjagtigt, hvor fleksibel såvel som akademisk mediet kan være.

Nathan Hales farlige historier: Den underjordiske bortfører af Nathan Hale-Graphic Memoir udfører en fantastisk opgave at bringe liv til live såvel som dette om Harriet Tubman, er kraftigt åben.

Prinsesse dekomposier såvel som grev spatel af Andi Watson-eventyr er ikke altid gammeldags; Nye kommer hele tiden sammen, men sjældent fortalt som dette konditorcentrerede stykke om at opdage at afbalancere ens arbejde såvel som nødvendigheder med tid til sig selv såvel som at få venner.

Historien om mine bryster af Jennifer Hayden – en betydelig, der påvirker memoirer i unik stil, der dækker nøgleaspekter af Haydens liv som studerende, mor, datter, samt kræftoverlevende med at se på nøjagtigt, hvordan kvindelige kropsdele ændrer med livsbegivenheder.

Det nye tilbud af Jonathan Situation – en vintage -kaper med moderne vendinger, der tvivler på dybe antagelser om klassen såvel som kultur.

Max & Lily: De samlede indsamlede strimler af Kris Dresen-måske har denne mulighed også meget nostalgi involveret, men jeg var ekstremt imponeret over at læse den ti år gamle tegneserie omkring to homoseksuelle venner såvel som stadig opdager det sjovt , spids såvel som indsigtsfulde.

Benjamin Bear: Brain Storms! Af Philippe Coudray – Utroligt smart traditionel tegneserie med dyrehumor.

Ærlige omtaler (for at holde fortegnelsen på den vilkårlige ti):

Fortrængning: En rejse

Nimona af Noelle Stevenson

Ovnen af ​​Sophie Goldstein

Russisk oliven til Red King af Kathryn Immonen såvel som Stuart Immonen

Del dette:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterede indlæg:

Lucy Knisleys næste grafiske roman, noget nyt, afslørede, at hendes serie af grafiske memoirer med husholdningsmøder, Lucy Knisley afslørede, at hendes næste grafiske bog vil være noget nyt: Tales fra en provisorisk brud, benævnt en sjov såvel som Whip-Smart New Book om Organisationen for ægteskab i Amerika fortalt med linsen i hendes nylige interaktion såvel som bryllup …. …

Alison Wilgus ‘næste grafiske bog fra Toraccording til en kort omtale i Publishers Weekly, Alison Wilgus, forfatter af A Stray in the Woods såvel som lejlighedsjagt, udgiver en ny grafisk bog kaldet Chronin med Tor. Bogen omtales som “en science fiction -historisk oplevelse om en college -praktikant ved navn Mirai Yoshida, der vinder …

Hvordan tiderne har ændret sig: De grafiske romaner Amazon er promovering af lige efter jul, så tid til at få folk til at bruge disse gavekort! Amazon sendte en e -mail i morges med at promovere grafiske romaner, såvel som jeg opdagede deres organisatoriske system fascinerende. Der var seks klassifikationer opført: Mediebinding Grafiske romaner Religiøse overbevisninger og spiritualitet Grafiske romaner Akademiske og nonfiction Grafiske romaner …

Leave a Reply

Your email address will not be published.