mediefrigivelse-det er historien, der har verden på kanten af sit sæde, da helte står på modsatte sider og kæmper for at bevare fremtidens sikkerhed og sikkerhed. Og hvis du troede, det ikke kunne blive større – tænkte du forkert! I dag er Marvel glad for at kunne annoncere udvidelsen af Blockbuster Civil War II -begivenheden med Civil War II #8 – vedrørende tegneserier senere på året!
Den legendariske skabere Brian Michael Bendis og David Marquez vil udvide deres ophold i kampgravene for et meget mere uforglemmeligt problem. Revner begynder at gå ned i de forudsigelige visioner om de nye umenneskelige, Ulysses, og det fundament, hvor vores helte engang stod, begynder at brud.

”For det første har reaktionen fra fans over borgerkrig II været så hjertevarmende,” siger Bendis. ”For det andet tænkte jeg i løbet af sommeren på en anden, forhåbentlig bedre måde at fortælle vores afslutning på. Det er ikke en anden afslutning, men en anden måde at fortælle det, og jeg er så glad for, at Marvel gav os denne chance for at gøre vores ting. Nogle fans ved allerede, at meget vil ændre sig i Marvel Universe Post-Civil War II, men vi har holdt nogle hemmeligheder hemmelige, og udgave #8 er chock fuld af dem. ”

Vil helte fra Marvel Universe have kraften i “forudsigelig retfærdighed” til at ændre fremtiden eller kæmpe for at beskytte i morgen? Det yderligere spørgsmål om Civil War II vil bringe den eksplosive begivenhed til sin magtfulde konklusion, men med en umenneskelig i centrum af konflikten med evnen til at se, hvad der skal komme, er fremtiden allerede forudsagt, eller kan den ændres?

”Da begivenhederne i Civil War II fortsatte med at udfolde sig over Marvel -universet, så vi, at indsatsen fortsatte med at stige,” siger David Gabriel, Marvel SVP Sales & Marketing. ”Ved at tilbyde sælgere og fans et ekstra problem, får Bendis og Marquez den ekstra frihed til at præsentere en historie, der vil bringe krigen til en kataklysmisk afslutning med seismiske ændringer i Marvel -universet.”

Ideologier er blevet udfordret, alliancer er testet, og kamplinjer er trukket. Hvad vil være slutresultatet, da den endelige vision fra Ulysses afsløres for Heroes of the Marvel -universet, og hvilken side vil stå triumferende over den anden? Deltag i Marvel i efteråret, da Iron Man og Captain Marvel samler deres sider og kom head-to-head til den episke konfrontation i Civil War II #8!

Civil War II #8
Skrevet af Brian Michael Bendis
Kunst af David Marquez
Cover af David Marquez
På salg i efteråret!

For at finde en tegneserie i nærheden af dig, kan du besøge www.comicshoplocator.com eller ringe til 1-888-comicbook.

Om Marvel: Marvel Entertainment, LLC, et helejet datterselskab af Walt Disney Company, er en af verdens mange populære karakterbaserede hjemmeunderholdningsfirma over halvfjerds år. Marvel bruger sine karakterfranchiser inden for underholdning, licens og udgivelse. Besøg www.marvel.com for meget mere information

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Digital eksklusiv Civil War II #1 Special Edition For at omfatte belønningsfunktionermedieudgivelse – en af årets mest betydningsfulde bøger blev lige større! Fra i dag kan fans gå dybere ind i blockbuster Civil War II -begivenheden med Civil War II #1 Special Edition – der udelukkende findes på digitale platforme. Gå bag scenen …
5. august 2016in “Comics”

ComicList Preview: Civil War II #1 Dette er det! Krig vedrører Marvel Universe i juni, da Earth-Shatting Comics-begivenheden af 2016 vedrører tegneserier med et marmelade-pakket dobbeltstørrelsesproblem! I dag er Marvel glad for at præsentere dit spændende look inde i Civil War II #1 – fra diagram …
16. april 2016in “Comics”

Alle syv borgerkrigsspørgsmål til at indeholde magt Metallic Gloss Coversmedia -frigivelse – slaget begynder i juni i din lokale tegneserie. Hvilken side vil du vælge? Står du med Captain Marvel, eller vil du sidde med Iron Man? Civil War II #1 er allerede en af årets mest forventede tegneseriebøger, og vi er …
13. april 2016in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.