Det er ikke op, før melodien “Forløser”, at Karen O ser ud som hendes gamle Yeah Yeahs selv, med en refrain, ”Jeg kommer til dig, Kommer du for mig? ” såvel som en stemme, der er en vanskelighed såvel som en trussel. Men det er ok. Da Lux Prima på det tidspunkt rammer det spor, har jeg glemt nøjagtigt, hvor meget jeg savner hendes gamle band.

Karen O har ikke udgivet et passende album på et halvt årti. I stedet har hun været på soundtracks såvel som singler (især et cover af “Immigrant Song” med Trent Reznor), der lod lavt – hvilket gør alle spørgsmålstegn ved, hvor hun var.

Det viser sig, at hun regnede med nøjagtigt, hvordan hun skulle være en meget mere støjsvag kunstner, med en glat stemme, ingen grus såvel som ingen angst. så godt som det fungerer. En omgivende begyndelse, overholdt af direkte op ad rock, Hipsway Soul samt dansegulv funk. Alle de variationer, du er kommet til at forvente af Beatmaker Risk Mouse, samt en række i vokal af høj kvalitet såvel som struktur i modsætning til noget, jeg har hørt før fra fru O.

Dette er et af de allerbedste albums, jeg har hørt hidtil i 2019. Et partnerskab mellem to sagn som dette kunne hurtigt have været en svækket eller værre, en katastrofe. Heldigvis er dette det nøjagtige modsatte.

Højt anbefalet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.