Når Casting News hælder ind for Batman -genstart, kløer samlere sig for at få deres hænder på hans Rogue’s galleris debut. Hvis Golden Age -premierer er uden for din prisklasse, er her mere billige muligheder.

Sidste måned listede jeg fem sølvalderalternativer til Golden Age allerførste optrædener af Rogue’s Gallery. Siden da bugner der flere rygter om, hvilke skurke der vil afslutte rollebesætningen for Matt Reeves ‘The Batman. Med det i tankerne er her fem flere alternative investeringer til de dyre Golden Age Batman-problemer. Brug for flere sølvalderalternativer? Tjek Silver Age Batman Villain Keys.

Batman #189

Jeg vil lede med Batman #189, siden dette emne er blevet mere populært for nylig. Mens der ikke har været rygter om fugleskræmsel, der vises i Batman, ville han passe til de andre skurke, der hidtil er blevet navngivet. Det kan være grunden til, at dette problem varmer op. Scarecrow debuterede oprindeligt i verdens fineste #3 tilbage i 1941, så dette er den meget billigere mulighed at tilføje til din samling, da det er hans sølvalderdebut.

Verdens fineste #173

En anden skurk, vi allerede har set portrætteret på den enorme skærm, Two-Face har været genstand for adskillige hvisker, som han bliver kastet til den nye Batman-film. Hvis det viser sig at være sandt, opvarmes dette problem meget hurtigt. Tilbage i tegneseriens gyldne tidsalder debuterede Two-Face i 1942’s Detective Comics #66. Hvis du ikke kan betale for en kopi af dette problem, er hans allerførste optræden i en sølvalder -tegneserie i 1959’s verdens fineste #173 tegneserien for dig.

Detektiv Comics #298

Clay Face er ikke nævnt som at vises i nogen form for film eller tv -serie, men han er for interessant til at blive udeladt for evigt. Efter allerførste, der blev optrådt i Detective Comics #40 tilbage i 1940, debuterede det originale Clay Face, Basil Karlo, sin Silver Age -debut i 1961’s Detective Comics #298. Dette spørgsmål giver dig ikke kun det allerførste SA -lerflade, men det sætter Karlo’s skurkagtige efterfølger, Matt Hagen, der optrådte i det allerførste optræden i dette nummer.

Detektiv Comics #471

Denne udgave fra 1977 falder ind i bronzealderen, men det er ikke desto mindre en billig allerførste for Rogue’s Gallery. Hugo Strange er blevet vist på den lille skærm såvel som i videospil, men han er endnu ikke for at gøre venturet til biografer. Den større nyhed er, at han ryktes for Matt Reeves ‘Batman -genstart, hvilket ville få dette spørgsmål til at ende med at blive meget mere samleobjekter. Ligesom de andre på denne liste er det en meget billigere mulighed end at prøve at købe hans allerførste optræden i 1940’s Detective Comics #36.

Detektiv Comics #474

Deadshot debuterede allerede i funktionsfilm i Suicide Squad, såvel som Will Smiths skildring i den ellers dystre film var et højdepunkt i filmen. At have Smith Don Assassin -masken gav skurken et stort popularitets boost, såvel som det har hjulpet salget på trods af den dårlige modtagelse af filmen. Da Deadshot først for nylig kom til den enorme skærm, er det en lås, at han ikke vil være i nogen form for Reeves ‘fremtidige Batman -eventyr, men det fjerner ikke charmen ved hans allerførste optræden. Oprindeligt debut i 1950’erne Batman #59, dukkede han op igen i 1977’s Detective Comics #474.

GoCollect er tegneserieprisen for nr. 1 til sporing af salgsdata for alle klassificerede tegneserier i realtid. Fair markedsværdier er nu lige ved hånden. Tjek alle funktionerne på www.gocollect.com

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Silver Age Batman Villain Keysbatmans skurke laver flere nyheder end helten i disse dage. Med Rogue’s Gallery’s Golden Age Keys uden for rækkevidde for mange, her er Silver Age Comics, du vil have på din juleliste. Når det kommer til indsamling af centrale problemer, dominerer Marvel. En del af dette – faktisk …
1. november 2019in “Comics”

Fandome-reaktion: Silver Age Batman Rogues Gallery The Batman kommer, såvel som den hjertebundende trailer kaster et massivt fokus på tre traditionelle skurke fra Silver Age Batman Rogues Gallery. Jo mere vi ser af Matt Reeves ‘The Batman, jo mere fremragende ser det ud. For dem af os, der ønsker en pause fra den nuværende skifer af …
22. oktober 2021in “Comics”

Sleeper Pick: Detective Comics #259The Batman har givet anledning til markedet for nøgle Caped Crusader -problemer. Ved meget første øjekast kan detektiv tegneserier #259 være enkel at ignorere, men dette problem såvel som andre kan få et stød. Jeg har haft Batman på hjernen i de sidste par måneder. Selvfølgelig er jeg ikke alene. Batman -film …
19. november 2019in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.