Endgame gav os en forhåndsvisning af den nye retning for MCU – en, der indeholder masser af nikker til Marvel’s meget nyere historier, hvilket indikerer, at samlere skal holde øje med disse seks afgørende problemer.

Start med vidunderet nu! Relanceringen af ​​masser af titler og karakterændringer gik virksomheden ind i en ny æra med mangfoldighed i sine titler. Naturligvis er dette fortsat en polariserende tvist blandt læserne, og det blev for det meste dårligt modtaget af mangeårige fans. Det er stadig svært at forsømme referencerne til det moderne vidunder, der blev placeret i slutspil. Med Marvel Studios, der drikker fra denne brønd af historier, får de afgørende problemer værdi. Når det er sagt, her er nogle af tegneserierne, der kan starte (og nogle, der allerede har).

Helt nye Captain America #1

Den store tydelige hentydning til den ”helt nye, helt differentive” Marvel var Steve Rogers, der overførte skjoldet til sin tidligere sidekick, Sam Wilson. Med Falcon og Wintertime -soldat, der går sammen om deres eget Disney Plus -eventyr, forventer jeg, at denne afgørende bliver endnu varmere end den allerede er. Husk, at en 9,8 solgt for næsten $ 150 den 26. april.

Avenging Spider-Man #9

Kaptajn Marvel tilsluttede et nyt look i slutspil, der matchede hendes moderne tegneserie. Det lægger meget mere vægt på hævn Spider-Man #15, hvor hun først blev kendt som Captain Marvel snarere end fru Marvel. Dette problem har været en stor sælger i betragtning af, at den første trailer til Captain Marvel blev frigivet, og Endgame vil kun hjælpe det med at opretholde denne popularitet. Selvom andre kaptajn Marvel Keys er bremset, har denne stadig en stor pris. Tidligere denne måned solgte en 9,8 for over $ 400.

Helt fantastisk Hulk #1

Dette er meget mere af en strækning, men jeg ser Amadeus Cho’s absolut fantastiske Hulk vedrørende MCU i en eller anden form. Motion Picture -publikum anerkendte professor Hulk i Endgame, da Bruce Banner på skærmen fusionerede med Hulken for at give publikum et intelligent “grøn goliat.” Imidlertid mindede hans manerer og generelle opførsel mig meget mere om helt fantastisk Hulk end professor Hulk. Med det rygtede Hulk -show på Disney Plus ville det tilføje, at Amadeus kunne introduceres til MCU -fans og til sidst få Hulks magt.

På samme note vil du hente Amadeus ‘første optræden i Fantastic Fantasty #15 (2015) i håb om, at han gør det på skærmen. Ikke kun kunne han passe ind i et Hulk -show, men hvis Hercules føjes til Eternals -filmen, ville det ikke være usandsynligt, at Amadeus også vises der. Når alt kommer til alt, før han fik kræfterne i Hulk, var han Hercs sidekick.

Thor #1 (2014)

Elsker det eller hader det, jeg kan forestille mig, at Lady Thors historie bliver fortalt på den store skærm. For fem år siden, da Jason Aaron introducerede Thor, Thunders gudinde, var jeg skeptisk, men jeg vedrørte at værdsætte denne historiebue. Efter at Thor Odinson blev uværdig for Mjolnir, plagede Jane Foster – hendes dødelige krop af kræft – sin hammer og fik tordenguden.

I Endgame så vi Thor falde farligt tæt på at være uværdig, efter at han befandt sig fanget i depressionens kast, da han ikke var i stand til at sikre menneskeheden fra Thanos. Dette kan være en bedste opsætning for at bringe Jane Foster tilbage og have Arons fortællingsspil på skærmen, men det er rene spekulationer fra min side.

Unge Avengers #1

Samlere har tilføjet dette problem til deres sæt i flere måneder nu, hvilket har gjort det til en af ​​de meget mere populære tegneserier, der nogensinde har overvejet, at Kevin Feige påpegede at bringe dem til MCU for et år siden.

Da den originale Avengers -opstilling vedrører en afslutning, er det grund til, at Marvel Studios introducerer det yngre team af helte, især med alle de andre rygter om shows, der vedrører Disney Plus. Glem ikke, at den absolut fantastiske Hulk var en del af denne gruppe, der giver meget mere tilbøjelighed til, at han blev bragt ind i det filmatiske univers.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Ønskelisten: Afgørende problemer efter Marvels SDCC-meddelelserMarvel Studios satte det komiske samfund i brand med dets overflod af kommende projekter, der blev annonceret på San Diego Comic-Con. Det efterlader et spørgsmål: Hvilke tegneserier skal du spejde efter? Nedenfor finder du alle de projekter, Kevin Feige og Company annoncerede på SDCC sammen med de afgørende problemer, der vil være …
21. juli 2019in “Comics”

MCU -fasen fire og de tegneserier, du har brug for, har du disse nøgler i dine lange kasser? Når vi forbereder os på MCU efter Avengers: Endgame, her er dem, du skal have i dine samlinger. Vi ved alle, at MCU driver dagsværdierne for afgørende tegneserier. Hver gang jeg skriver nogen variation på det …
1. maj 2019in “Comics”

Cassandra Lang – afgørende optrædener, som den første generation af Avengers spiller ud af dets ‘slutspil’,null

Leave a Reply

Your email address will not be published.