en dristig påstand, men Jason Isbells nye single er min yndlingssang i året. Jeg ved, at temaet er lidt almindeligt, måske endda cliche, at savne nogen og håbe, at de kommer hjem, men denne sang forlader ikke mit hoved eller mit hjerte. Måske er det bare på grund af det, jeg går igennem med mit eget forhold – men er det ikke nøjagtigt, hvad musik er beregnet til at gøre?

Jack White’s nye single er god, muskuløs blues …

Joell Ortizs nye er ikke hans bedste, men endda gennemsnitlig Ortiz er bedre end mange menneskers et spil … det er lidt underligt at høre ham rap om, hvor underjordisk han er. Jeg mener nu, stort set alle, der kender endda en lille hiphop, kender ham. Han indspillede med Eminem, for Chrissake!

Og din foretrukne fængslede rapper skubber stadig materiale ud, selv mens du er bag søjler …

Jeg har også gravet den punky, rodede nye album af ruterne … her er singlen.
Ruterne- i dette bedste helvede- farve voks ved ruterne
Hvad med et cover? Det er ikke jul, men der er altid plads til min yndlings julesang….

Fætter Stizz er ikke indie mere. Dette er den første single, jeg har set af hans, der har RCA -mærket, der hævder ejerskab. Og det handler om at blive rig. Og helt ærligt er det ikke så interessant som hans tidligere arbejde. Det er stadig godt, og jeg har bestemt store forhåbninger til hans første album, det er bare ikke så godt.

Og lad os booke dette indlæg med meget mere Isbell. Her er et gammelt omslag, han gjorde, hvor han lavede en osteagtig Alabama -sanglyd … Pretty Darn Awesome.

Okay, ja, jeg er forelsket i Jason.

Leave a Reply

Your email address will not be published.