juledag er meget afgørende i år. Ikke kun på grund af ferien, men fordi det vil være, når vi kun er 18 måneder væk fra udgivelsesdatoen for den næste film med hovedrollen i Caped Crusader. Som Warner Bros. læser for den tredje genstart af denne karakter i de sidste 15 år, håber de stadig at gyde et univers. En ny rapport antyder, at DC håber, at de masser af skurke i Batman vil forårsage en række spin-off-film til deres skurke. Måske styrket af Joker, DC’s milliard dollars succes, ønsker at opbygge en tilsluttet bat-vers rundt om i verden af ​​Matt Reeves ‘Gotham City. For nylig annoncerede instruktøren, at Alfred ville blive spillet af Andy Serkis, og John Turturro vil spille Mobster Carmine Falcone. (Dette giver troværdighed til Batman Motion Picture -lækager, der antyder, at dette vil være en tilpasning af ”Den lange Halloween.)

For måneder siden cirkulerede et rygte takket være Kevin Smiths Fatman på Batman (nu Fatman Beyond) podcast. De foreslog, at filmen ville finde sted helt i Arkham Asylum. Den navngivne WB -insider, der talte med variation, afskedigede det rygte. Men de bekræftede, at en del af filmen finder sted der. Selvom dette ikke er nogen overraskelse for spoiler-hounds, er det, personen sagde næste, interessant. De sagde, at hvis “The Motion Picture fungerer”, håber både DC og Warner Bros. at udvikle spin-off-film til skurke i Batman. Hvorvidt Robert Pattisons Dark Knight Detective vises i dem er ikke nævnt. Rapporten bemærker, at “nøglekarakterer” i både dette og rovfugler abonnerer på meget flere film.

Into the Bat-vers: Hvorfor DC ønsker spin-off-film til deres skurke

Billede ved hjælp af DC

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Warner Bros. ‘Last Foray til et forbundet univers af DC Comics Heroes kunne ikke lande. I betragtning af succesen med Wonder Woman, Aquaman og Shazam!, tænkte i Hollywood, at de ville fokusere på individuelle historier. Alligevel, med talent som Paul Dano som Riddler, Jeffrey Wright som kommissær Gordon og Colin Farrell som pingvinen, ser det ud til, at et nyt forbundet univers kan være på vej. Og lad os ikke glemme Zoe Kravitz som Catwoman! Disse figurer optrådte alle i tidligere Batman Media. Det ses således ikke, at det er afgørende at give dem “oprindelsesfilm” -film eller fristående face-offs med Batman. Men hvis Batman er det hit, de håber, det vil være, spin-off-film fra DC, der fortæller individuelle historier om disse skurke, virker som en sikker indsats.

Alligevel må man undre sig over, om DC ikke er på vej mod det samme problem på filmsiden, som de var, da tegneseriebegivenheden ”Krise på Limitless Earths” først skete. Med kontinuitet uden kontrol og flere “jordarter” for at håndtere, ønskede DC-historiefortællere at konsolidere deres historier. I betragtning af at Gal Gadots Wonder Woman og Jason Momoas Aquaman er rester af den gamle DCEU, synes det svært for dem at nogensinde krydse med Pattisons Batman. Med Arrowverse, der allerede udfører live-action-tilpasningen af ​​den historie, er det ikke engang noget, filmene kunne gentage for at ordne den. Men måske er de ligeglad. Hvis det fungerer og sælger billetter, er uoverensstemmelserne noget, som fansen bare har at gøre med.

Hvad synes du? Vil du se DC og Warner Bros. udvikle en skifer af spin-off-film til Batman-skurke? Tror du, at et MCU-lignende univers af DC-figurer stadig er mulig? Del dine tanker, teorier og håber på fremtiden i kommentarerne herunder.

Fremhævet billede ved hjælp af DC

Leave a Reply

Your email address will not be published.