Media Release – Asylum Press og Visionborne samarbejder med brugen af ​​AirMid Technology til at producere animerede tegneserier til iPad.
Fearless Dawn (en fire udgave -serie) vil være den første af mange titler, der frigives. Serien er skrevet og illustreret af Steve Mannion og fortæller historien om Jet Riding Good Girl Fearless Dawn, da hun kæmper mod sin bue nemesis Helga von Krause. Fearless Dawn infiltrerer den spændte “Manitoba-sektor” for at opdage hemmeligheden bag Helgas kemisk inducerede nazistiske monstre. I mellemtiden er alt ikke godt tilbage på hjemmebasen, når Fearless Dawns chef opdager, at vores helt har brudt prøvetid og fløjet coop! Deltag i os nu, da Steve Mannions smukt gengivne tegneseriefællesskab udspiller sig i animeret herlighed i fuld farve!

”Vi er meget begejstrede for muligheden for at nå så mange mennesker over hele verden med disse animerede tegneserier,” diskuterer udgiver Frank Forte, ”Tablet -ejerskab eksploderer, og vi vil tilbyde et fantastisk tegneserieindhold. Visionborne tillader os at lade læserne opleve tegneserier på en måde, der ikke var muligt før. ”

”Når vi bringer banebrydende og innovativ teknologi til tegneserier, stræber vi efter at tage læserne på en ny rejse. Det er vores tro på, at Asylum Press vil give os mulighed for tydeligt at vise det bedste af vores know-how og skabe en tydelig oplevelse i tegneseriens verden, ”påpeger Francesco Scrufari, præsident for Visionborne.

Fearless Dawn #1 Animated Comic App vil sælge for $ 1,49
En fem-siders frygtløs Dawn #1-animeret komisk app “Trailer” vil være tilgængelig gratis.

Fearless Dawn #1 animeret preview link her:

Fearless Dawn #1 iTunes Store Link her:

Visionborne websted

Asylum Press -websted

Om asylpresse:
Grundlagt i 1999 af Frank Forte, Asylum Press er et særskilt forlag, der har specialiseret sig i højprofilerede projekter fra nogle af branchens mest markante stigende stjerner. Steve Mannions Fearless Dawn er virksomhedens nyeste titel og har været en fantastisk fanfavorit. Udgivelse af handling/eventyr tegneserier med sort pulver: et blodigt grænseeventyr, trenchcoats, cigaretter og haglgeværer, warlash: zombie mutant genesis. Og fortsætter deres tradition for rædsel med Undead Evil, Satans 3-ring cirkus af helvede, Asylum of Horrors, Zombie Terrors, Eeek! Asylum Press er fortsat på forkant med tegneserie og grafisk romanudgivelse. Asylum Press distribueres af Diamond Comics -distributører, Liberdistributører og Tony Shenton og til BookTrade af SCB -distributører, Ingram og Baker og Taylor. Distribueret i Storbritannien ved omdrejningsfordeling.

Om Visionborne:
VisionBorne Inc., er en visuel effekter og 3D Animation Company med hovedkontor i Los Angeles, Californien. Ved grundigt at kombinere teknologi, kreativitet og tradition stræber Visionborne efter at præsentere nyt og innovativt indebærer at glæde sig over kreativt indhold og at generere biografkvalitets 3D-animation til en brøkdel af de almindelige omkostninger. Virksomheden oprettede også Airmid, en banebrydende platform, der er udtænkt til at forbedre ‘statisk’ medieindhold med fint tilpassede audiovisuelle detaljer, i et format, der er egnet til iOS- og Android -enheder.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Det er altid mørkest før den frygtløse daggry: Shorts #1 One Shotasylum Press har annonceret tilbagevenden af ​​Steve Mannions Fearless Dawn med et one-shot med titlen “Shorts”. Pressemeddelelsen følger: Media Release-Asylum Press annoncerer tilbagevenden af ​​Steve Mannions Fearless Dawn med et one-shot med titlen “Shorts” med en to variant covers af Steve og en Sketch Edition. Hej…
3. juni 2022in “Comiclist”

Asylum Press november 2022 SØRNINGER De venlige folk på Asylum Press har leveret tegneserie med deres anmodninger til tegneserier og andre produkter, der er planlagt til at blive sendt fra november 2022. Frygtløs badedragtudgave One Shot (W) Steve Mannion (A/CA) Steve Mannion Steve Mannions frygtløse Dawn daggry Tegneserier har altid handlet om god kunst og sjov og dette …
9. september 2022in “Avancerede anmodninger”

Asylum Press september 2022 Søsninger De venlige folk på Asylum Press har leveret tegneserie med deres anmodninger til tegneserier og andre produkter, der er planlagt til at blive sendt fra september 2022. Pressemeddelelsen følger: Media Release – Asylum Press annoncerer frigivelsen af ​​forhåndsvisninger af sine september 2021 -opløsninger Tilgængelig fra Diamond Comics -distributører inklusive Vampire Macabre: Nosferatu …
16. juli 2022in “Avancerede anmodninger”

Leave a Reply

Your email address will not be published.