Problemet med forventning er, at det får en helt fin læsning til at virke som en nedlukning. Jeg nød meget Natalie Nourigats kunst i hendes dagbog tegneserie mellem gear, og jeg har elsket Jamie Rich’s forhold i årevis nu.

Alligevel gnistrede en dreng og en pige ikke for mig. Jeg nød at læse det, men jeg ville have mere af det. Det er måske et kompliment, et tegn på, at jeg var involveret i verden og med figurerne så meget, at det kun at tilbringe en kort tid med dem følte, at det ikke var nok.

Charley og Travis har netop mødt på en fest (for en fyr, der netop har erstattet sin døde mor med en robotreplik, og fortæller os, at dette er sat i fremtiden) og hurtigt udløste. Men Charley boltede uden at give ham sine kontaktoplysninger. Hun er ved at forlade byen, sende ud på en opgave, hun sammenligner med militærtjeneste, en arbejdsforpligtelse, som hun ikke ønsker at ændre.

Charley og hans modbydelige kammerat Gregor forsøgte at finde hende. Der er en føring på en natklub, men drengene bliver stadig distraherede af kampe, en fordi de sælger sigt papirer og rodede en klient, en anden over jalousi af en anden fyr. Måske er det en af ​​grundene til, at jeg var lidt modløs – opførslen virkede dum og ude af sted, der for at give historien mere handling.

Nourigats karakterer er attraktive og udtryksfulde. Der er en masse diskussion af, hvad det betyder at være en kunstig intelligens, da Travis er “en filosofi -stor, der har specialiseret sig i digital etik”. Jeg kan ikke tale for meget om plottet ellers, fordi masser af det sjove er at finde ud af, hvad der virkelig foregår – selvom en vigtig åbenbaring, regnede jeg ud længe før det blev afsløret.

Denne anmeldelse sammenligner historien med før solopgang møder Blade Runner, som er passende. (Jeg vil også tilføje Date Night i blandingen, hvad med at løbe fra kampene og sådan.) Den “ligesom vores verden, men med robotter”, som fremtiden lejlighedsvis bruges til at overraske læseren, da hun ikke kender Regler for nøjagtigt hvad der findes i denne kultur.

Denne historie skulle være blevet serialiseret på ONI -webstedet, der startede i januar, men det skete aldrig. Skam, fordi det kunne have været godt for salget at give læserne mere af en forhåndsvisning. En dreng og en pige vil være tilgængelig den 27. november. Den kan bestilles fra din lokale tegneserieforhandler med Diamond Code Jul13 1213.

Der er forhåndsvisningssider inkluderet i dette interview med Rich, mens dette interview med begge skabere går mere i dybden om projektets begyndelse. (Udgiveren leverede en digital gennemgangskopi.)

Del dette:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterede indlæg:

Onipress.com til at køre serialiserede tegneserier i 2013oni Press annoncerede en større revision af deres websted onipress.com fra januar 2013. De vil tilføje “et fuldgyldigt indholdsnav med komiske opdateringer fem dage om ugen.” Sagde chef for James Lucas Jones Jones, “Vi elsker tegneserier, og vi vil dele den kærlighed med så mange mennesker …

Stolen Hearts Volume 1 Those tiltrukket af manga for sin luft af eksotik vil finde denne søde shojo -romantik især underholdende. I Stolen Hearts af Miku Sakamoto arbejder Shinobu som en Kimono -model og demonstrerer nogle meget attraktive stoffer og mønstre, mens han finder kærlighed med den mest skræmmende dreng i klassen. Efter et utilsigtet møde, Shinobu …

Prep School Confidentialanne er den nye pige på en eksklusiv Boston -internatskole, fordi hun ved et uheld satte sin New York -skole i brand, og hendes forældre har sendt hende ud af byen for at undgå dårlig indflydelse. Efter kun en uge findes hendes nye værelseskammerat Isabella i skoven, myrdet. Anne var …

Leave a Reply

Your email address will not be published.