Det ser ud til, at Zendaya ikke er den eneste stjerne, der kommer til MCU fra Mouse House. Hendes medstjerne på hit Disney Channel Show Shake It Up, Bella Thorne, har udtrykt interesse for at blive medlem af Deadpool 3. Mens der ikke er mange nyheder om, hvem , selvfølgelig!), har der været rygter om, at Lady Deadpool kunne optræde i den tredje film. Intet er blevet bekræftet endnu, men fans kaster allerede Thornes navn ud, og skuespillerinden bekræftede selv, at hun ville elske at spille karakteren. Bella Thorne som Lady Deadpool: Vil det ske?

Bella Thorne som Lady Deadpool: Hvad sagde hun?

Billede via Rai Cinema

I et interview med tegneseriefilm talte Thorne om, hvor meget hun nyder superheltgenren. Hun sagde:

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

”Ja, superhelte er bestemt sjove. Jeg elsker naturligvis action -ting, og jeg laver en masse action -ting med stunts og hvad ikke. Det er bare altid rigtig sjovt på sæt, og det bryder arbejdsdagen op, når du kommer til at koncentrere dig om kroppen og føle, og hvordan du udfører ikke bare ved hjælp af din stemme. Det er altid sjovt for mig. Deadpool er min favorit. Det er så uhyggeligt og hej, hvem elsker ikke Ryan Reynolds? Han bare f-cking negle den rolle på gulvet. Det, jeg elsker ved Deadpool, er, at realisme blandet med den du kender, superheltverden. Det er noget, hvor vi føler, at vi kan tale med denne superhelt nu på dagens dag, mens de stadig har dem til at være en superhelt. Jeg elsker den sh-t. Ligesom drengene? Elsker det tv -show. ”

Da moderatoren fortalte hende, at Deadpool 3 begyndte at filme, udbrød hun: ”Gutter! Jeg er her! Hvor er du?”

Hvem er Lady Deadpool BTW?

Billede via Marvel Comics

Marvel er stor til at bringe mere uklare karakterer foran og center og Deadpool var ingen undtagelse; Hvem er dog Lady Deadpool? Wanda Wilson lever på alternativ virkelighed Earth-3010 og ud af et behov for at høre til og føle sig ønsket, sluttede hun sig til en gruppe oprørere, der kæmpede mod fascister (kaldet loyalister) i USAs føderale regering. Hun blev senere medlem af Deadpool Corps. Hun har regenerative helbredelsesevner (svarende til Wolverine) og overmenneskelig udholdenhed, smidighed og reflekser. Hun har styrken af ​​en vægtløfter på olympisk niveau, og hendes svaghed er opført som ”irriterende”, hvilket betyder, at mange har svært ved at være i nærheden, og det gør det vanskeligt at arbejde sammen.

Deadpool 3 vil blive instrueret af Shawn Levy (gratis fyr). Filmen vil blive skrevet af Bob’s Burgers ‘Wendy Molyneaux og Lizzie Molyneaux-Loeglin, med Deadpool og Deadpool 2 forfattere Rhett Reese og Paul Wernick, der angiveligt også vender tilbage for at bidrage til manuskriptet. Deadpool 3 vil være Marvel’s første R-klassificerede film takket være erhvervelsen af ​​det 21. århundrede Fox, hvilket er spændende for komiske fans overalt, fordi vi får endnu mere samhørighed inden for MCU. Fans fik allerede et glimt af potentialet med reaktionsvideoen med Deadpool og Korg, og vi kan kun håbe, at de vil være mere på vej!

Se Thorne tale om at ville spille Lady Deadpool (omkring 8:30 -mærket) nedenfor:

Der er i øjeblikket ingen udgivelsesdato for Deadpool 3, men du kan se Deadpool og Deadpool 2 på Hulu.

Hvad synes du om Bella Thorne som Lady Deadpool? Føler du, at du har en bedre fornemmelse af, hvem Lady Deadpool er nu? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.