En af de hårdeste ting ved en langvarig film eller tv-serie er casting. I Justice League spiller for eksempel Billy Crudup The Flash’s far, Henry Allen. Med nogle planlægningsproblemer blev denne rolle imidlertid ledig. Heldigvis ved vi, at Barry Allen ikke går farløs i den kommende film fra 2022. Ron Livingston er kastet som Henry Allen for den kommende flashfilm. Med den rolle, der er bekræftet af de involverede, hvordan passer kontorlokalet og en million små ting skuespiller i rollen? Lad os tale om den øgede rolle, Livingston spiller i DC Film Universe.

Ron Livingston cast som Henry Allen for at erstatte farrollen i Flash

Billedkredit: Warner Bros.

En superheltes far virker måske ikke som en vigtig rolle i en superheltfilm. I forhold til flash er Henry Allen’s rolle faktisk noget vigtig. Under et løb i tegneserierne er Henry bundet til døden af ​​sin partner, der fører til en uretmæssig mordoverbevisning. Dette fører til en historie, der forventes at blive udforsket i den kommende film. Som rapporteret af Variety og bekræftet af The Hollywood Reporter, blev Ron Livingston castet som Henry Allen for filmen. Billy Crudup forlod rollen på grund af planlægning af konflikter med sæson to af morgenudstillingen på Apple TV+.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Livingston slutter sig til Ezra Miller og Maribel Verdu, der vil spille Barry og Nora Allen. På trods af en vis usikkerhed ved at spille Batman igen i flashfilmen, er Michael Keaton også på Rollcall. DCEU’s nuværende løbende Bruce Wayne, Ben Affleck, vender også tilbage som Batman. De flere tidslinjer og universer passer ind i Barrys rejse for at forsøge at undgå hans mors død.

Livingstons nylige roller mager følelsesladet og dramatisk. Hans mange nylige notearbejde er en million små ting på ABC, et show, der ligner dette, er os i tone. Generelt respekteres Livingston i vid udstrækning i Hollywood og blandt fans. Skuespilleren steg til berømmelse som den førende mand i kultfilmkontoret. Han modtog også en Golden Globes -nominering til Band of Brothers.

Den aktuelle udgivelsesdato for Flash er 4. november 2022. Hvis du har problemer med at vente, skal du bide din tid med en sjov Snyder -skåret debat. Tjek de seneste tegneserie -podcast, hvor vi taler om Snyder -klippet.

Fremhævet billedkredit: “En million små ting” på ABC

Leave a Reply

Your email address will not be published.