Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Pressemeddelelse

Joe Casey såvel som Nathan Fox – holdet bag Haunt – såvel som mere!

Kaptajn succes såvel som de galaktiske rangers nr. 1

16. maj 2014, Mt. Laurel, NJ: I en af ​​Dynamites mest interessante nye job til dato, det anerkendte innovative team af Haunt, Joe Casey såvel som Nathan Fox, håndterer en reimaginering af et af Jack Kirbys mest utrolige kreationer: Kaptajn Victory! Captain Success såvel som Galactic Rangers nr. 1 introducerer i august 2014. Problem nr. 1 indeholder ligeledes interiørkunst af Jim Rugg såvel som Ulises Farinas, med et dækning af Nathan Fox, denne tegneserie er bundet til at forbløffe Kirby -elskere overalt!

I Captain Success såvel som Galactic Rangers nr. 1 introduceres kaptajn -succes i en legendarisk oplevelse, der spænder over både område såvel som tid! Alle dine favoritter er lige her-ud over helt nye fjender til ansigt! Din nye foretrukne kosmiske tegneserie er til sidst ankommet!

Kaptajn succes såvel som de galaktiske rangers nr. 1 preview side 1

”Som fan var dette den allerførste Kirby -udvikling, jeg var i i stueetagen i… så at komponere denne serie er et enormt tilbud såvel som en betydelig ære,” siger Writer Joe Casey. ”Og vi har fået et par af de allerbedste kunstnere i branchen – en stor del af mine foretrukne kunstnere, i sandhed – til at omdanne denne ting til en marmelade med kosmiske proportioner. Ud over at Kirby altid gjorde det, vil vi skubbe konvolutten på alle slags gode måder. ”

”Jeg er meget glad for at afsløre, at en af ​​min fars ikoniske karakterer vil, når han igen vil være en del af verdenen af ​​dynamitunderholdning,” tilføjer administratoren af ​​Kirby House House -ejendom, Lisa Kirby. ”Nick Barrucci har samlet et ekstremt dygtigt team af mennesker, der inkluderer forfatter Joe Casey såvel som kunstneren Nathan Fox. Med dem vil kaptajn -succes såvel som de galaktiske rangere blive introduceret til en helt ny generation, såvel som for dem, der allerede er bekendt med kaptajnen såvel som hans hold, er jeg sikker på, at du også vil blive underholdt! ”

Kaptajn succes såvel som Galactic Rangers #1 preview side 2

”Vi har ønsket at relancere verden af ​​karakterer ved den sene, fremragende Jack Kirby, men ønsket at vente på det rigtige innovative team til at hjælpe os med at genindføre figurerne til tegneseriefans,” specificerer Dynamite CEO/udgiver Nick Barrucci. ”Joe Casey er en betydelig fan såvel som bringer sin egen stemme til disse fantastiske figurer. Vi talte om den retning, han troede ville engagere fans, såvel som Nathan Fox’s engagement lige forseglede aftalen. Denne serie har været i værkerne i over et år, da både Joe såvel som Nathan måtte forme den ind i deres tidsplaner, såvel som vi ikke ønskede at skynde sig serien. Jeg må sige, jeg kunne ikke være lykkeligere. Fans vil være i ekstase med Joe såvel som Nathans historie såvel som kunst til serien. ”

Og tjekket, hvad de andre kaptajnsucces kunstnere har at sige!

”Ært over at samarbejde med Kirbys rollebesætning af karakterer samt at udvide verdenen af ​​kaptajnsucces såvel som de galaktiske rangere med Joe Casey,” specificerer kunstneren Nathan Fox. ”Men den seks-fods høje kirsebær oven på alt kommer til at arbejde sammen med en så vanvittigt dygtig Rogue’s Gallery of Awesomeness. Dette er hurtigt en af ​​disse forbløffende historiefortællers optrædener. Så ydmyg af teamet såvel som at se frem til, hvad alt det Joe såvel som resten af ​​os har i vente til kaptajnsejr. ”

Kaptajn succes såvel som de galaktiske rangers nr. 1 preview side 3

“At tegne et par af Kirbys skøreste opfindelser med Joe Casey, der orkestrerer tingene såvel som at lave et kick røv Jam -tegneserie med et par af de allerbedste tegneserieskabere på markedet i dag: Dette er grundene til, at jeg står op om morgenen.”

– Michel Fiffe

”Captain Success er en af ​​Jack Kirbys sidste tegneseriebøger. Det er en ære såvel som spænding at arbejde med sine figurer. Det er ligeledes kosmisk! Cosmic er ekstremt sjovt at tegne! Jeg er begejstret for folk at se, at min kaptajn -succes fungerer såvel som jeg er begejstret for at arbejde med, samt være en del af teamet af tegneserieskabere, som Dynamite har samlet for at producere denne nye Captain Success Book. ”

– Jim Rugg

”Jeg er en betydelig Kirby -fanatiker, så det er åbenlyst en betydelig ære såvel som en spænding at arbejde på kaptajnsejr! såvel som at være i så fremragende forretning med alle disse utrolige kunstnere … det kræver ikke en strålende at finde ud af nøjagtigt, hvor fremragende dette job bliver. ”

– Jim Mahfood

”At arbejde med Joe (Casey) er altid en fornøjelse,” siger Dynamite CEO / udgiver Nick Barrucci. “Joes vision for kaptajnsucces er kæben, der falder, såvel som vi er begejstrede i den retning, han tager serien ind!”

For kunst såvel som mere information, kan du besøge :.

Leave a Reply

Your email address will not be published.