Marvel ser ud til at sidst er klar over, at der er et publikum til værker om deres superheltkvinder. Der er stadig ikke noget ord om en meget ønsket sort enkefilm, selvom hun på grund af, at hun er en del af Avengers, deres fineste forstod kvindelige karakter. I stedet får hun en bog, en skrevet af meget populær YA -forfatter Margaret Stohl.

Jeg troede ikke, at gå ind, at jeg ønskede at forstå meget mere om Super-SPY. Jeg har det godt med, at hun er en type kvindelig Wolverine (især fordi han er gået fra Marvel-verdenen i øjeblikket), en dårlig stiltiende super-fighter med en mystisk mørk fortid. Så jeg udsatte med at læse Black Widow: permanent rød og formodede fra titlen, at det ville handle meget mere om Natasha Romanovs morderiske historie.

Det er en del af konteksten, uanset hvor smart, Stohl producerer sine egne karakterer at fokusere på, mens hun udsætter dele af Natashas historie. Dette er virkelig historien om Ava. Hun er reddet som barn af Natasha fra den manipulerende russiske, der øgede Romanov til endte med at blive den sorte enke. Nu er Ava en teenager, såvel som hun opdager sig selv med at have mystiske drømme om en tiltalende ung mand. (Du kan se en komisk version af denne introduktion i backup -historien i Mockingbird S.H.I.E.L.D. 50 -års jubilæum nr. 1, skrevet af Stohl samt tegnet af Nico Leon.)

Hun tilfredsstiller den bogstavelige unge dreng af sine drømme, Alex, såvel som de to opdager dem fejet op i et mål med Natashas, der går på flugt såvel som at arbejde for at redde verden. Ava har en mystisk forbindelse til Natasha, der ligeledes giver hendes superspy-færdigheder. Jeg forstår, at de to af dem er parret på grund af den underliggende plot -enhed, men det er lidt så godt som praktisk, at der ligeledes er en slags mystisk forbindelse mellem AVA såvel som Alex, som jeg ikke troede var tilstrækkeligt forklaret. Jeg forstår, at en kvindecentreret fantasy Ya-bog har brug for en dejlig kæreste, men han kom aldrig til livet for mig som karakter, som Ava såvel som Natasha gjorde.

Tegneseriefans vil sætte pris på komoserne af Agent Coulson såvel som Tony Stark, mens næsten enhver, der nyder spionthrillere, vil opdage, hvad de kræver i bogen, uden en stor del af anden komisk forståelse, der er nødvendig. Det er ikke min foretrukne genre, så jeg kunne ikke lide bogen, men fans af karakteren vil glæde sig over læsningen. Stemmerne er godt gjort såvel som begivenhederne i form til den næste film eller tegneserie. Selvom der er en ny åbenbaring om Natashas fortid, fortælles det i en sådan metode, at uanset hvad der er nulstillet i slutningen, hvilket sætter legetøjet tilbage den metode, de blev fundet, da de burde være i et delt univers. (Udgiveren tilbød en evalueringskopi.)

Del dette:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterede indlæg:

Interview med Margaret Stohl, forfatter af Black Widow: Red VengeAncenow tilbudt er Black Widow: Red Vengeance, en YA -bog af Margaret Stohl med Marvel Comics Superspy. Det er en efterfølger til den fremtrædende sorte enke: permanent rød fra sidste år. I Red Vengeance, Natasha Romanoff såvel som Ava Orlova (introduceret i den forrige bog såvel som produceret af Stohl), alias Black …

Vind en autograferet kopi af Black Widow: Red VengeAccemarvel Press har tilbudt chancen for en besøgende af dette websted til at vinde en autograferet kopi af Black Widow: Red Vengeance, den netop frigivne nyeste post i bogserien af Margaret Stohl. (De sendte mig en kopi, men min var ikke autograferet, så dette er ganske pænt.) Her er …

Squirrel Woman får en roman, plus Black Widow Book Sekvensi-antagelse den sorte enkebog permanent Red Book gjorde det godt, fordi Marvel Press har afsløret en opfølgning, ud over fire meget mere unge voksne såvel som bøger i mellemklasse, der skulle ud i 2016. * Margaret Stohls Natasha Romanov -efterfølger har titlen Black Widow: Red Vengeance samt Function “Hendes kollega Vigilante …

Leave a Reply

Your email address will not be published.