Ligesom adskillige af Warner-animationsudgivelserne rettet direkte mod børnene, er dette et bare-knogler, et-disk bundt for at holde omkostningerne lave. (Med rabatter kan DVD’en opdages under $ 10.) Ud over de fire halvtimes episoder viser de eneste andre produkter trailere til Thundercats, Looney Tunes, såvel som disken starter, et par skooby- Doo projekter. (Hvad, ingen miljøvenlig lanterne?)

Det er en skam, da der er en hel Justice Comic) til sin mandlige-tunge bias. Mulant disse diskussioner/historiske anerkendelser vises på et eventuelt sæsonsæt … eller muligvis huskes eller anerkendes dette show ikke tilstrækkeligt til at komme til det punkt.

Ved at bede om ekstramateriale, der ønsker at høre folk tale om showet såvel som hvad det betyder, er jeg klar over, at der ikke er tilstrækkeligt i selve showet til at holde mig underholdt. Det er dog ikke rettet mod mig eller hvad jeg vil, da jeg ikke er en preteen dreng. Det er målgruppen, hvorfor vægten lægges på handling såvel som meget lidt karakterisering (for det meste langs teen -linjerne i “Jeg er også værd at kæmpe for ældre helt! Jeg er parat til at tage mine egne valg.” ).

Jeg fortsatte ikke med at se serien efter piloten siden manglen på kvindelige helte. Jeg havde ikke nogen form for karakterer, jeg var interesseret i eller ønskede at følge. Nu hvor det er ude på DVD, troede jeg, at jeg ville inspicere de to ekstra episoder, jeg ikke havde set. De allerførste to på disken, “uafhængighedsdag” såvel som “fyrværkeri”, sammen består sammen piloten.

“Velkommen til glad Harbour” åbner med gruppebinding blandt figurerne. Megan (Miss Martian) ønsker at gøre hulen hjemlig såvel som forsøger vanskelige at bringe de unge drenge sammen, men hun fortsætter med at ødelægge, brændende cookies samt frustrerende superboy med sin telepati. Det er snarere sitcom-ish, med hende i funktionen af ​​bit-søskende, der ønsker at hænge sammen med drengens bande, når hun ikke er en knus for at Wally (Kid Flash) skal være falske over. Hendes evner plus hendes rumskib er ekstremt cool, men alle er i stedet for i stedet over Superboy, der får hans følelser ondt (selvom det gør det muligt for et velkomstmoment for modenhed for Aqualad (alias Kaldur)).

Holdet kæmper derefter for en mekaniseret Mr. Twister på en kraftværk, mens de irriterer over nøjagtigt, hvordan de voksne ikke tager dem alvorligt. Det er ekstremt passende for målgruppen på den måde, ved at vise ængstelserne ved at være teenager. Alle hopper til konklusioner om de andres motivationer og vælger ofte den fortolkning, der er mange interpersonelt dramatiske.

Alien Megan ønsker bare i form i; Wallys falske såvel som pige-skøre; Superboy er den stærke, torturerede (han har ikke engang et ægte navn! SOB); Robin’s The Mouthy Geek, der altid forstår bedre; såvel som Kaldur er forbeholdt. (Han har brug for meget mere at gøre.) I sidste ende udvikler deres allerførste holdaktivitet sig med at regne med blandt dem alle.

“Drop Zone” var mørk såvel som ubehagelig, inklusive Bane såvel som en Kobra-fabrik i Santa Prisca Making Venom, steroidet, der gør ham super-stærk (og vanvittig). Imidlertid leverede øen Aqualad meget mere at gøre, hvilket var godt at se. Batman, udtrykt af Bruce Greenwood, som under den røde hætte, giver dem missionen. De moderne camo-costume-versioner er smarte, ligesom vittighederne omkring dem. I B -historien argumenterer teamet om, hvem der bliver deres leder.

I betragtning af hendes eksistens på fronten såvel som rygskivafdækninger tænkte jeg især på at se introduktionen af ​​Artemis. Det er dog falsk markedsføring – hun vises ikke i nogen form for disse episoder. Black Canary, angiveligt gruppens træner, dukker heller ikke op. Det ser ud til, at min vigtigste grund til at videregive showet – bortset fra ikke virkelig ønsker at tilføje nogen form for meget mere animation til min ser – er kun delvist blevet behandlet.

Jeg kan virkelig godt lide Megan, men jeg vil se meget flere kvinder såvel som piger. Det er endnu en uenighed om at lægge en større samling end bare disse fire episoder. (Studiet tilbød en evalueringskopi.)

Del dette:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterede indlæg:

Young Justice sæson 1 bind 3, den nyeste Young Justice DVD, sæson en bind tre, inkluderer fire episoder, der fortsætter fra hvor den forrige udgivelse slap. “Bereft” giver mig det, jeg havde ventet på, fordi seriens begyndelse: en betydelig funktion for Artemis (Stephanie Lemelin) med holdet. Desværre er gruppen alle delt …

Warner annoncerer Batman: Year One As Next Direct-to-DVD DC Movie, Justice League: Doom To Followas Vi forstod fra den sneak peek, der er inkluderet i miljøvenlig Lantern: Emerald Knights, Batman: Year One vil være den næste originale DC-animerede film , udkommer oktobernull

Leave a Reply

Your email address will not be published.